Nejnovější recenze ze sekce Digitální kamery
- jinak jsem spokojený
- některé funkce jak ručně zaostřit, jsem nenašel
- nejsou na stránkách všechny modely této kamery a kdy budou na trhu, zvolil bych jiný model
S kamerou jsem velmi spokojen, příznivá cena, skvělý obraz i na TV 130 cm. Ovladatelnost přehledná. Výdrž baterie by mohla být větší, ale postačuje.
- Opravdu lehoučká a poměrně malá kamera, takže ji můžete vzít kamkoliv.
- Výborná kvalita obrazu ve full HD
- Celkové manuální ovládání
- 1" snímač
- 5 osý stabilizátor obrazu
- drahé příslušenství, zejména baterie
Celkově výborná videokamera pro širší využití
Zatím nemám moc zkušeností s kamerou,jedná se o krátkou dobuna zkušenosti.
- s kamerou jsem spokojený
- akorát že když je zatažená obloha zdá ser mě obraz šumivý ale to asi bude chyba v nastavení kamery jinak za noci pod osvětlením to taky není žádná sláva
Zatím jen testuji, ale kvalita záznamu je dobrá, ovládání poměrně intuitivní a projektor na kameře překvapivě výkonný.
- Kvalita
Super kamera za ty peníze, určitě doporučuji.
Kameru jsem objednal po nastudování tech. parametrů a recenzí. U fy SONY je to sázka na jistotu. Co je deklarováno je také splněno.
Příliš krátká doba používání na detailnější hodnocení
- Výkon a vybavení versus cena
- Možnost poloautomatiky záznamu (režimy AV a TV)
- MĚL JSEM VERSI S PROMÍTAČKOU.NABÍJECI FÁBLIK JE NEVÝHODOU U TÉTO ZNAČKY.BRZY SE ZADŘE.POŘÍDIL JSEM SI NABÍJEČKU.OPRAVY JSOU DRAHÉ.
ZA TU CENU DOBRÁ I DO RUKY.A HEJBLAT TO MÁ TAKY DOST.
S kamerou Sony FDR-AX-53 jsem spokojený. Dříve jsem natáčel na starou Sony kameru, měla lepší gumový hledáček který nebyl tak tvrdý po přiložení k oku. To je zatím jediná chyba. Kameru mám krátkou dobu na celkové hodnocení.
- Pěkný obraz za slunečného počasí
- Stabilizace
- USB kabel
- Šum za sníženého osvětlení
- Špatné ovládání při filmování s výšky hrudi
- Menu a nastavení
Průměrná kamera která najde uplatnění v exterieru , pro záznam obrazu doma v interieru se nehodí.
- Lehká, kv
- Alta zaznamu
- Video 4K při statickém natáčení je vážně krásné, ale?
- Ale bohužel se natáčení ve 4K nedá použít při horizontálním pohybu kamerou, záběr je HODNĚ TRHANÝ a to jsem použil tu nejrychlejší pam. kartu, předpokládám, že je to těmi 25 sn./s což je vážně málo! Kamera krásná, ale pro mne nepoužitelná, vrátil jsem jí.
Velmi dobre zbozi za tuto cenu
Vysoká kvalita
- Má všechny parametry uvedené v reklamě
- Ještě jsem nevyzkoušela, ale zdá se že má jednoduché ovládání
Zobrazuji 261 - 280 ze 405 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Další »