Nejnovější recenze ze sekce Digitální kamery
- Lehká i s externím mikrofonem a dobře se drží v ruce
- opravdu rychlé spouštění
- nabíjecí kabel končí standardním USB (nabíjím z powerbanky, v autě...)
- natáčí i při nabíjení (v terénu tak klidně s připojením k powerbance)
- nabíjí i přes microUSB (i když značně pomaleji)
- funkce fotoaparátu (kvalitní fotky)
- snadné dálkové ovládání kamery (včetně zoom) přes mobil
- integrovaná záklopka objektivu ovládaná "páčkou" vpředu
- několik velice kvalitních stabilizátorů, funkčních
- WiFi
- spousta nastavení, včetně mnoha typů výstupových video souborů - AVCHD (MTS soubor) a MP4
- nabídka a ovládání na displeji v češtině
- nahrává i se zaklapnutým displejem, takže šetří baterii
- vespodu standardní otvor na běžný stativ
- úžasný optický zoom 50×
- trošku hůře se ovládá přes LCD displej
- ne moc podrobný a vše vysvětlující návod k ovládání
- nedaří se mi propojit s PC přes WiFi (to může být mnou, ale stejně)
- při připojení k PC kabelem nelze soubory přesouvat, jen kopírovat
- po odstranění souboru z paměťové karty v počítači zůstávají náhledy
- nemá hledáček (to ale asi nemá žádný low-end výrobek)
* Kdo nemá rád dlouhé recenze, tak na úvod sdělím, že kameru bych si klidně koupil znovu. Zřejmě každá bude mít nějaké mínusy. Podle mne je tahle v poměru k ceně super pro mé natáčení doma, na výletech apod.
+ Spouští se tlačítkem pod zaklapnutým LCD displejem, do 5 vteřin nahrávám. Pokud ji záměrně někde venku nevypnu, ale jen zaklapnu displej, přejde do jakéhosi úsporného režimu, ze kterého se probudí pouhým otevřením displeje, v tom případě do 2 vteřin nahrávám.
+ V případě zaklapnutí displeje během natáčení se záznam nepřeruší, mohu tak například umístit na stativ, spustit nahrávání, zaklapnout displej a šetřit tím baterii.
+ Nesporná výhoda je natáčení při současném nabíjení z elektriky, ale hlavně i z powerbanky apod. Kabel je dost dlouhý (cca 120 cm) a v pohodě lze natáčet s kamerou připojenou k powerbance v brašně. Nebo venku mohu kameru při přenášení v brašně vždy nabíjet a nebát se, že ji vytáhnu vybitou.
+ Nabíjet se může i přes microUSB, jaké mají telefony, ale tato zdířka je pod zaklapnutým displejem a navíc poooomaaaaléééé. Určitě je dobré, že se při přenášení souborů do počítače přes kabel nevybíjí, ba dokonce nabíjí.
+ Při nabíjení bliká červené světélko, po nabití zhasne.
+ Pro focení je u páčky k zoomu snadno dostupné speciální tlačítko. Fotit se dá i během natáčení, snímky jsou však samozřejmě v rozměrech videa (1920 × 1080).
+ Pro použití kamery jako fotoaparátu je nutné stisknout na displeji tlačítko v pravém dolním rohu a přepnout do tohoto režimu, to samé zpět. Fotografie jsou kvalitní, prý 10 Mpx, rozměry 4224 × 2376. Mám i kompakt Samsung a fotky jsou srovnatelné. :)
+ Díky "Panasonic Image App" z Google Play se přes domácí WiFi můžu připojit ke kameře a různě jí ovládat (nahrávat, fotit, zoom aj.). Do telefonu se snadno kopírují pořízené fotky a videa z kamery. Video lze streamovat a kameru použít jako "dětskou chůvičku" a mnohé další.
- Bohužel se mi však nedařilo pro ovládání využít hotspot na mobilu, dokonce ani když se kamera a telefon s aplikací připojili současně k jinému mobilu. Škoda, dálkově ovládat kameru v přírodě by se hodilo, když už je tu ta funkce. Ale třeba jsem to jen nerozchodil.
- Podobně je na tom i přenášení souborů přes WiFi do počítače/notebooku, prostě se mi to nepodařilo. Návod tímto směrem nepomůže.
- Software od Panasonic na úpravu videí (HD Writer LE3.2) je zastaralý (červenec 2017) a prakticky k ničemu. Spousta free aplikací umí více, stačí jen zkopírovat soubory do počítače a vložit do lepšího video editoru (každý jiný je lepší než ten nabízený ke kameře).
+ Kamera má skvělé stabilizátory, i když se mi třese ruka, obraz je nehybný, obzvláště při žádném nebo malém přiblížení. Při větším zoomu je to jistě více vidět, ale pořád super oproti vypnutým stabilizátorům.
+ Zoom je super, 50 × optický a Měsíc v noci jak na dlani, dokonce i nepatrný přesah do iZoomu je pořád vynikající.
(Na Youtube je dost videí k těm stabilizátorům a záběrům s přibližování.)
+ Spousta možností zvolit kvalitu a výstupní soubor videa (1080/50p, /50i PH, HA, HG, HE, MP4 50M, iFrame, ...).
+ Mraky nastavení, které ani nestíhám využívat. :) Snad jen scény (sport, ohňostroj, sníh, nízké osvětlení...).
+ Má výstupy mini HDMI i A/V (takový ten jack).
- Tyto kabely nejsou součástí balení.
* Veškeré nastavení a doplňkové ovládání se provádí přes LCD displej, který má trošku horší odezvu/citlivost, někdy malinké ikonky, kam se trefit, a docela působím dojmem, že se časem zničí, uvidíme. :) Kameru zase nenastavuji každý den, takže práce s displejem je minimální.
* Do kamery jsem si pořídil "Samsung microSDXC 128GB UHS-I U3" a šlape na výbornou.
- - Ještě jedna věc mě mrzí, ale dá se přežít. :) Při připojení k počítači přes USB jsou soubory chráněné proti zápisu, dají se pouze zkopírovat. Třeba by to nějak zvládal ten zastaralý software, ale nevím. Pokud totiž vytáhnu paměťovku, připojím k počítači, soubory samozřejmě můžu smazat (přesunout), ale bohužel mají jinde uložené stále své náhledy, které při prohlížení v kameře stále "visí prázdné" a hlavně se už v kameře nedají odstranit (pouze formát)! Mohl bych to vyřešit přesunutím a následným odstraněním i toho souboru, ve kterém jsou obsažené náhledy, ale v případě přesunu jen několika vybraných fotek/videí je toto nemožné, všechny náhledy jsou v jednom souboru. Ona i ta samotná struktura složek je dost nešikovná, soubory jsou různě rozmístěné dle typu záznamu. Řeším to tedy překopírováním z kamery přes USB do počítače a po odpojení přejdu v kameře k souborům a ručně je odstraním. Odstraňovat lze ještě ke všemu videa zvlášť a fotky zvlášť.
+ Určitě dobré je i propojení s televizemi VIERA, tu nemám, tak jsem nemohl vyzkoušet. :)
- malá kamerka za dobrou cenu
Kamera zatím funguje dobře, spokojenost.
naprosta spokojenost. nataci na profesionalni urovni
- jednoduchost
- celkem uspokojivý video obraz.
- nemá funkci pause.. tu má dnes každý mobil..
- nelze napájet z externího zdroje,
- když se nabíjí, nelze používat..např. za jízdy v autě..
- vhodná pro nenáročného uživatele
- po dobre zkusenosti koupena druha pro manzelku.doporucuju
- zadna
Kamera je malá, zatím splňuje mé očekávání, musím si zvykat na používání dalších funkcí.
- za málo peněz hodně muziky
- Zatím nevím
- odolnost, prachotěsnost, možnost vzít kameru bez pouzdra do vody...... - netestované
- špatná kvalita i na světle, pří zhoršených světelných podmínkách velice mizerné. Neschopnost zaostřit, šum, komprese..... El. stabilizace je snad vtip.
Vráceno, pro mne nepoužitelné.
- měl jsem podobnou kameru, ale ta lépe sedla do ruky-byla více ergonometrická
- výborné
- Jde o solidní výrobek od prvotřídního výrobce. Výhodou je i rozumná cena.
Zatím bez zjištěných závad, problémů. Snad jen slabší akumulátor, ale i to v "základu" chápu.
Kameru jsem si vybral proto, že pro mne je cenově dostupná a přitom poměrně slušně vybavená.
Zatím ji používám velmi krátce, ovládá se snadno,
snad jen by to chtělo ještě jednu baterii a taky
podrobnější manuál.
- čistý obraz i při větším zoomu
- možnost nastavení a programování ovládacích prvků/2ks/
- kamera na rameno,tím lepší stabilita a malá únava při delším nahrávání
- menší rozlišení čipu,ale obraz je i tak velmi dobrý
- po koupi se musí kamera přeprogramovat v nastavení,hlavně nastavit zisk na 0
*kvalitní kamera na rameno,větší možnosti nastavení,malá spotřeba,
*moje první kamera,tak nemužu porovnat konkurenci,jen teoreticky z internetu
- funguje jak má a dela vše jak ma super
- Dobre padne do ruky, slusna stabilizace.
- Vydrz baterie
- dobrá ergonomie kamery, dotykový 3,5" displej, kvalita záznamu
dobře se drží - ergonomie
dostatečný rozsah optiky
světelnost optiky
kvalita záznamu
dotykový velký displej
snadné nastavení potřebných parametrů záznamu
výborná stabilizace
- Skvělá lehká kamera
- Baterie vydrží jen 1,5 hodiny. Dokoupil jsem další baterii, 4040 mAH, ta vydrží 4 hodiny.
- Chybí externí nabíječka, baterka se jinak musí nabíjet jen v kameře. Musel jsem dokoupit i nabíječku.
Zobrazuji 221 - 240 ze 404 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Další »