Nejnovější recenze ze sekce Digitální kamery
Snadné nastavení i používání.Při montáži na stativ by bylo dobré mít nějaký přípravek pro ovládání zapnutí a vypnutí,jako to bývalo u některých fotoaparátů.
- Jsem spokojen.
- MALÉ ROZMĚRY I VÁHA
- ŠIROKOÚHLÝ OBJEKTIV
- RYCHLÉ NABÍHÁNÍ PO SPUŠTĚNÍ
- OBDIVUHODNÝ OPTICKÝ ZOOM
- ŠIROKÉ MOŽNOSTI NASTAVENÍ
- MOŽNOST AUTOMATICKÉHO I MANUÁLNÍHO SNÍMÁNÍ
- ŠIROKÁ PALETA PŘEDVOLBOVÝCH SCÉN
- INTEGROVANÉ EFEKTY (VČETNĚ ČASOSBĚRU)
- VÝKONNÝ STABILIZÁTOR
- TROCHU SLOŽITĚJŠÍ MENU
- PŘIBALENÝ JE POUZE STRUČNÝ MANUÁL (PODROBNÝ POUZE ON-LINE)
- POUTKO NA RUKU JE UPEVNĚNO POD TĚŽIŠTĚM KAMERY
- brekeke
Zatím bez problému.
- Je to skvela kamera ktera toci videa v nejvetsi kvalite HD a nejsem moc zkuseny,protoze ji mam jen kratkou dobu a jinak jsem s kamerou spokojen
- jednoduché ovládání
- kvalitní zpracování
- dobrá kvalita záznamu
Malá kostička, která udělá všechnu špinavou práci za vás. (když chcete)
- nízká váha, "velký opt.+dig.zoom, wide obj., ...
- absence tlačítka na dispeji hlasitost +- (dá se to vyřešit "moje tlačítko("
- Nevýhodou je, že taková firma jakou jste, jste ho neměli nikde na skladě. Musel jsem si ho sehnat jinde. Čekací doba několik měsíců není dobrou vizitkou.
Výhodnější by pro mne bylo, kdyby v kameře bylo možné používat větší rozměr karty, na kterou se natáčí. Dosud jsem používal stejný typ kamery a teď nemohu v nové pou žít již natočené karty. Menší rozměr není pro mne žádná výhoda.
Super
- Splnil moje očekávání
- WOW, 6K je fakt něco
- V režimu foto je pohotovostní doba 1 minuta doba do vypnutí příliš krátká . Alespoň 3 minuty
- Uživatelský manuál je velice stručný. Chybí např. popsat, že v režimu spouštění nahrávání zachycením pohybu na scéně se záznam ukončí po 5 minutách klidu. Další zachycený pohyb znovu zapne sekvenci 5minut.
- Super zábava
- Dobrá cena
- kvalitní zboží
- dobrá cena
- Kvalitní digitální kamera, snadná obslužnost.
- kabel USB k připojení a odpojení k PC, je v takovém zpracování a provedení náchylný k překroucení a poškození.
Dobrý
Zobrazuji 101 - 120 ze 405 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...21 Další »