Poradna Digitální kamery


Autor: | Vloženo: 04.11.2015 000 22:42 | Témata: Poradna Digitální kamery

Lamax nebo AEE MagiCam

Dobrý den, zvažuji nákup outdoorové kamery. Mám dva favority - Lamax Action X7 Mira a AEE MagiCam S50+ a nemůžu si vybrat. Kameru budu používat pro běžné natáčení videí, dále jako černou skříňku do osobního vozu, ale především namontovanou na dronu pro natáčení videí a fotografování. Můžete mi poradit s výběrem, případně doporučit jiný typ kamery? Děkuji za odpověď.

  • 9. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Miroslave,
    záleží na váze jednotlivých Vašich požadavků. Obě kamery mají své výhody. Je pro Vás důležitější používat kameru jako černou skříňku nebo s ní fotit?

    MagiCam S50+ má o něco lepší fotografie. Dále má variabilní úhel záběru a zoom a obecně vynikající kvalitu videa.

    LAMAX ACTION X7 Mira je na druhou stranu o něco menší a lehčí, má větší množství příslušenství v balení, včetně druhé baterie a hlavně funkce černé skříňky - cyklické natáčení, parkovací mód, G-senzor (ten má i S50+). Dále má dobře saturované barvy a obecně přirozenější barvy než konkurence v této cenové kategorii.

    Obě kamery jsou pečlivě lokalizované a české zastoupení nabízí kompletní servis a podporu.

    Dá se tedy říci, že pokud hledáte univerzálnost bez slabin, je lepší volbou LAMAXka. Pokud je pro Vás zásadnější použití na dronu, pak doporučuji MagiCamku.

    Každopádně doporučuji navštívit youtube kanály obou značek a prohlédnout si videa, tak si uděláte určitě lepší představu.

    https://www.youtube.com...
    https://www.youtube.com...

    Držím palce při výběru kamery a věřím, že budete spokojen

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.