Poradna Digitální kamery


Autor: | Vloženo: 10.06.2015 000 23:18 | Témata: Poradna Digitální kamery

Použitý HW v kamerách

Dobrý den,

je někdo schopen odpovědět, jaký procesor a CMOS snímač je v této kameře použit? Psal jsem i dovozci této OEM verze kamer, tedy lamax.cz, ale na můj mail mi nikdo neodpověděl. Takže pokud by někdo měl informaci, co tam číňani montují, byl bych rád za odpověď:-)

  • 11. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu GoStore.cz

    Petře a není lepší si pořídit SJCAM SJ4000 WIFI, kde výrobce nemá s uvedením těchto parametrů problém a spokojenost potvrzuje spousta uživatelů i to, že je to nejoblíbenější kamera na Heurece?
    Nebo chcete kupovat "zajíce v pytli"?

    Jsme Vám k dispozici na www.GoStore.cz a rádi poradíme ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
    • Petr

      12. června 2015 - Petr

      Já spíš čekal odpověď přímo od Lamax, protože se tady vyjadřují ke každé pitomé otázce, dokonce píší ke kritickým recenzím, že jsou psané na zakázku (??), aby je poškodili (čímž škodí tak maximálně sami sobě, nehledě na to, že recenze mají pravdu). Ale jaký hardware je v "jejich" kamerách, to nezveřejní, jen píší, že jejich kamery jsou srovnatelné (ale maximálně tvarem)... Lamax jsem měl a vrátil ve 14ti dnech. Obraz byl opravdu katastrofální, hlavně nádech do červena. Teď už jsem objednal Xiaomi Yi Sport, je za stejnou cenu a použitý HW je opravdu někde jinde (i když zatím čekám až dojde, nicméně myslím, že obraz mě nezklame). Navíc je za skoro stejnou cenu, jen musíte oželet příslušenství


    • LAMAX

      22. června 2015 - Oficiální zástupce značky LAMAX

      Dobrý den,
      děkujeme za dotaz. LAMAX Electronics, stejně jako mnoho dalších značkových výrobců akčních kamer, nesděluje specifikace chipsetů osazených v kamerách z podstatného důvodu. Majoritní podíl na výsledné kvalitě videozáznamu má optická kvalita čočky, nastavení postprocessingu a výpočet expozice. Jde o parametry, na jejichž dopilování si dáváme záležet. Samotná značka chipsetu s nimi nemá příliš společného a jedná se o zavádějící údaj, který v zásadě nevypovídá o kvalitě pořízeného videozáznamu.

      http://www.lamax-electronics.com...


    • Petr

      26. června 2015 - Petr

      Dekuji za odpoved. Muzu se zeptat, kteri znackovy vyrobci tyto informace neuvadi? Uvadi je GoPro, Sony, Xiaomi, SJCAM... Pokud ma majoritni podil cocka, od jakeho vyrobce je? Sony? Panasonic? Od kdy procesor nema vliv na kvalitu zaznamu?;-) a nevim co je zavadejiciho na tom, kdyz uvedete ze je tam Ambarella, Novatek nebo cinsky noname za 20$;-)

      Opravdu jste, spolu s se vsemi cinskymi padelky, jedini kdo tyto informace svym zakaznikum nesdeluji. A je jasne proc - i recenze zde jsou toho dukazem


    • Petr

      9. července 2015 - Petr

      Tato kamera je padělek s čipem sunplus 6330.


  • Ondra

    Ondra

    20. července 2015

    Jak uz psal Petr, v teto kamere je pouzit procesor iCatchtek SPCA6330 nebo chcete-li Sunplus 6330. Staci si tento procesor vyhledat a zjistite, ze Vam vyjedou hlavne odkazy jako "fake camera". Proc to dovozce neuvadi je vice nez zrejme.
    Pochopitelne jsou v teto cenove relaci daleko kvalitnejsi kamery a abych nepropagoval jen pro me oblibenou znacku, tak napisi treba Xiaomi Yi Sports. Kazdopadne je asi vhodnejsi se podivat po znacce, ktera uvadi vsechny parametry a zadne nezatajuje a zakaznik se tak muze rozhodnout podle vsech informaci

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • GoStore.cz

      20. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu GoStore.cz

      Xiaomi je určitě dobrá volba. Značkové komponenty se starají o skvělý obraz.
      Xiaomi Yi Sport Camera včetně záruky a široké nabídky příslušenství nalezete na http://www.gostore.cz...
      Doporučujeme si dokoupit především vodotěsné pouzdro, které není součástí balení ;-)

      Fajn den přeje GoStore.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.