Poradna Digitální kamery


Autor: | Vloženo: 29.12.2009 000 08:21 | Témata: Poradna Digitální kamery

Prosim o radu

Dobry den.
Koupila jsem si pred necelym rokem JVC kameru GZ-MG255
K tomu byl program na zpracovani videa u ktereho jsem stravila jako absolutni novacek hodne casu, nez jsem se s tim naucila = Cyber Link Power Director Expres.
Udelala jsem jiz mnoho filmu s titulkama, hudbou, prokladam to fotkama a proste vse, co se nabizi. Sami vite, kolik to je casu, nez se vse posklada, aby z toho byl hezky film.
Poslednich par filmu ale vyslo hodne spatnych a nemuzu prijit na to, cim to je.V kamere film vypada dobre, pri zpracovavani tez. Hodne striham,tak mam kazdy film do podrobna prozkoumany.
Kdyz je ale film hotovy, velka cast je SEKAVA. Dokonce i hudba a mluveni je pak sekave. Na jednom filmu to je, na druhem ne, na tretim je to az ke konci, pak to zase jde a pak se na to uz neda do konce ani podivat. Myslela jsem si, ze je to nahoda a udelala znovu stejny film po druhe. Vysel stejne spatne s tim rozdilem, ze ne vsechny filmy byly stejne sekave, jako na predeslem filmu. To je asi dobra zprava, ze s kamerou by melo byt vse v poradku. Neco se stane, kdyz na konec program sam vse zpracovava dohromady.
Jsem z toho dost spatna. Mam 2 male deti a delam hodne filmu. Ted ale nemam vubec chut neco delat, kdyz se pak na to neda divat. Zkusila jsem vycistit PC, aby na nem bylo vice mista, to ale nepomohlo.
Prosim poradte mi. A pokud by jste meli dobre zkusenosti s jinym programem, prosim napiste mi. Mozna je to v tom programu...nevim...

Dekuji za radu a preji krasny den

Kveta

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    5. ledna 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, zkusil bych ještě nějaký jiný program. Zpracováním videa se ale bohužel nezabýváme, takže jinou radu nemám.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.