Panasonic SDR-H80
Panasonic - HDD - 0.8 Mpix - 70 x - Slot na paměťové karty - Stabilizátor obrazu - 3500 x
Panasonic SDR-H80EP-A - Dig.kamera s HDD 60 GB Výrobce: Panasonic Model: SDR-H80EP-A ( SDR-H80 ) Popis kamery Panasonic SDR-H80EP-A - hybridní kamera se záznamem MPEG2 v...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Panasonic SDR-H80
Přidáno: 5. února 2010
Přidáno: 23. ledna 2010
Kamen
Videokamera je lehoučká, padne do ruky, ovládací prvky snadno dostupné, obraz izvuk je kvalitníPro:
- Bomba je stabilizátor v pohodě se neklepe zoom 70x i vyšší (u staré Panasonic NV-RX jsem neudržel zoom 14x)
- Perfektní ve velká škála režimů i barevné noční snímání, ale úplně stačí IA režim
Proti:
- Přestavení některých věcí z menu nejde během záznamu
Přidáno: 18. ledna 2010
Tuto videokameru si koupil muj otec pro natáčení rodiných sešlostí.Videokamera se krásně drží v ruce neni ani tak těžká a krásně natáčí co se týče obrazu.Dokonce kní dostal i pár věcí zdarma jako třeba pamětovou kameru a usb kabel a další nevim co řpesně tam všechno měl.Pro:
- Pestrý obraz
- Lehká
- Bohaté příslušenství
Proti:
- Trošku vyšší cena
Přidáno: 13. října 2009 (naposledy upraveno 13. října 2009)
coki
Přidáno: 2. září 2009
Tuto kameru jsem si vybral,protože jí má kamarád,a má skvělý obraz,a já mám rád značku panasonic.Jak už jsem zmínil,tak jí má kamarád,a je jednoduché s ní ovládat.Doporučuju vám ze své zkušenosti.Má lehké ovládání,je nádherná,má skvělý obraz.Ale i jiné jsou samozřejmě dobré,nádherné,na sloty.Můžete s ní skvěle fotit videa tenisu,basketu,fotbalu,dovolené.Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí
Můžete koupit ve 26 slovenských obchodech: Panasonic SDR-H80